14 de juny del 2012

16 de juny de 2012. Concert fi de curs: Francesc Alió i el seu temps


Fa quatre dies que començàvem el curs i, sense pràcticament ni adonar-nos, ja som al juny! I amb el final de curs arriba el primer dels concerts d'aquest mes i que s'engloba dins del projecte de recuperació i reivindicació de la figura del mestre Francesc Alió (del qual enguany celebrem el 150 aniversari del seu naixement) que ja vàrem encetar el passat mes de gener.

Enrere queden tantes i tantes hores d’estudi, d’assaig, de nervis i també de rialles... Tota la feina feta durant aquests mesos està a punt ja per donar el seu fruit.

Ara només ens resta desitjar que vulgueu compartir amb nosaltres aquesta passió que tenim per la música i l’amor que sentim per la nostra cultura.

Voldríem agrair especialment al nostre director, en Murat Khupov, tant la tasca d’arranjament i d’harmonització de quatre de les peces del nostre repertori, com l’esforç extra que ha suposat dur a terme la seva tasca de direcció aquests darrers mesos, així com la bona disposició d’en Ramon Vilar, que s’ha posat temporalment al davant del Cor, tot adaptant-se al nostre grup i al nostre repertori en un termini molt breu de temps.

De moment, res més. Només informar-vos que atès l'èxit de convocatòria d'aquest concert, el tornarem a fer a finals de mes. Concretament el dia 30. Ja us anirem explicant.

Ens veiem dissabte!!

Per a més informació ens podeu visitar a www.corimpromptu.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada